Huk av for flere behandlinger om du ønsker flere behandlinger gjort. Ferie stengt uke 29 - (18 til 24 Juli), og uke 33 & 34 (15 august - 28 august). Silje er i mamma permisjon. Desiree er langtidssyk.

Timebestilling

Velg behandlinger og trykk neste

685,-

Her får du en full ansiktsbarbering med varme og kalde håndkler, dette er en engelsk barbering. Tid: 45 Minutter.

400,-

Dette er en skjegg farge, tar kun 5 minutter i vasken og alle fargene er kalde askefarger, vaskes ut etter ca 6 uker. Ypperlig om du har rødt hår du ønske og få bort.

785,-

Skjegg klipp med barbering, vi klipper og former ditt skjegg og gir full Engelsk barbering med varme og kalde håndklær. Dette er SPA. Tid: 60 Minutter.

550,-

Skjegg klipp uten barbering, vi klipper og former ditt skjegg ingen Engelsk barbering. Tid: 30 minutter.

1 190,-

1 valgfri farge opp til 3 cm ettervekst fra hodebunnen, alt over dette går som kort/langt hår. Dette valget er ikke striper eller bleking, men ensfarget valgfri hårfarge.

1 355,-

Dette valget farger vi hele ditt korte/medium lang hår, du får en kjapp tørk etter fargebehandlingen, men ingen full fhøn. Huk av for det om du ønsker det i tillegg.

1 890,-

Har du ett normalt langt hår, og ønsker og farge hele dette håret, da er dette valget riktig. ønsker du klipp eller full fhøn, huk av for det i tillegg.

400,-

Dette er en hode farge, tar kun 5 minutter i vasken og alle fargene er kalde askefarger, vaskes ut etter ca 6 uker. Ypperlig om du har rødt hår du ønsker og dempe.

1 355,-

Vi skaper liv og kontraster i ditt naturlige grå hår med denne effektive fargebehandlingen. Denne er ett perfekt sett og få bort gule toner, gi ny glans og skape en levende farge grå farge. Desutten gir denne fargen ingen ettervekst, og du får fult av liv og glans i ditt grå hår. Denne behandlingen er uten klipp oh fhøn.

1 890,-

Vi skaper liv og kontraster i ditt naturlige grå hår med denne effektive fargebehandlingen. Denne er ett perfekt sett og få bort gule toner, gi ny glans og skape en levende farge grå farge. Desutten gir denne fargen ingen ettervekst, og du får fult av liv og glans i ditt grå hår.

400,-

Wellaplex er en eksklusiv kur teknologi som hjelper med å gjenoppbygge hårets indre struktur slik at håret blir sterkere. Denne behandlingen anbefales til overbehandlet og skadet hår og sikrer at håret holder seg sunnere og mer føyelig under bleke- og fargebehandlinger. 2ml Wellaplex kur N°1 & N°2

2 015,-

Farge ettervekst (3cm), og avsluttes med klipp og fhøn slik du ønsker det. Vi tar forbehold om mengde farge. . Vi anbefaller Wellaplex kur sammen med din farge behandling. Dette valget er ikke striper eller bleking, men ensfarget valgfri hårfarge.

2 180,-

Full hår farge kort hår, og avsluttes med klipp og fhøn. Vi anbefaller Wellaplex kur sammen med din farge behandling.

2 715,-

Full hår farge langt hår, og avsluttes med klipp og fhøn. Vi anbefaller Wellaplex kur sammen med din farge behandling.

1 080,-

Dette er en hode farge, tar kun 5 minutter i vasken og alle fargene er kalde askefarger, vaskes ut etter ca 6 uker. Ypperlig om du har rødt hår du ønsker og dempe. Dette valget er med klipp og fhøn.

2 180,-

Farge og klipp med fhøn. Vi skaper liv og kontraster i ditt naturlige grå hår med denne effektive fargebehandlingen. Denne er ett perfekt sett og få bort gule toner, gi ny glans og skape en levende farge grå farge. Desutten gir denne fargen ingen ettervekst, og du får fult av liv og glans i ditt grå hår.

2 715,-

Farge og klipp med fhøn. Vi skaper liv og kontraster i ditt naturlige grå hår med denne effektive fargebehandlingen. Denne er ett perfekt sett og få bort gule toner, gi ny glans og skape en levende farge grå farge. Desutten gir denne fargen ingen ettervekst, og du får fult av liv og glans i ditt grå hår.

400,-

Wellaplex er en eksklusiv kur teknologi som hjelper med å gjenoppbygge hårets indre struktur slik at håret blir sterkere. Denne behandlingen anbefales til behandlet og skadet hår og sikrer at håret holder seg sunnere og mer føyelig under bleke- og fargebehandlinger. 2ml Wellaplex kur N°1 & N°2

480,-

Barne klipp gjelder ut barneskolen, etter endt barneskole gjelder voksen priser. Tid: 30 minutter.

590,-

Dame klipp uten vask og fhøn.

780,-

Her får du en full dame klipp med vask, knivbarbering på sidene og varme håndklær.

825,-

Her får du en full behandling med vask, klipp og full fhøn med rettetang eller krølltang om ønskelig. Tid: 45 minutter.

480,-

Barne klipp gjelder ut barneskolen, etter endt barneskole gjelder voksen priser. Tid: 30 minutter.

590,-

Herre klipp uten vask og fhøn.

780,-

Her får du en full herre klipp med vask, knivbarbering på sidene og varme håndklær.

680,-

Full behandling vask klipp og fhøn herre behandling.

400,-

Her tar vi maskin over hele hodet,ryddig og rent rundt ørene. Du velger mm på maskinen. Tid: 15 minutter.

300,-

Her får du en hårkur tilpasset ditt hår etter en hår analyse.

580,-

Her får du en hår og hodebunns kur tilpasset ditt hår og hodebunn etter en hår analyse. Massasje i ca. 15 minutter. En god SPA behandling.

1 500,-

Permanent kort hår uten klipp og fhøn. Kort hår ned til skuldre.

1 990,-

Permanent langt hår uten klipp og fhøn. Langt hår fra skuldre. Vi tar forbehold om ekstra tykt og langt, da det går ekstra mye olje og tid, tillegg kan da tillkomme.

2 285,-

Her får du full permanent med klipp og fhøn. Tid 2 timer og 15 minutter.

2 785,-

Her får du full permanent med klipp og fhøn. Vi tar forbehold om ekstra tykt og langt, da det går ekstra mye olje og tid, tillegg kan da tillkomme. Tid: 2 timer og 45 minutter.

1 000,-

Her får du den mengden striper på toppen av håret du ønsker. Vi anbefaller Wellaplex N°2 Bond Stabilizer som kurer og reparerer bleket/stripet hår.

1 680,-

Her får du den mengden striper på toppen av håret du ønsker. Denne behandlingen får du klipp og fhøn også. Vi anbefaller Wellaplex N°2 Bond Stabilizer som kurer ett bleket og stripet hår.

300,-

Wellaplex er en eksklusiv kur teknologi som hjelper med å gjenoppbygge hårets indre struktur slik at håret blir sterkere. Denne behandlingen anbefales til overbehandlet og skadet hår og sikrer at håret holder seg sunnere og mer føyelig under bleke- og fargebehandlinger.

150,-

Ønsker du kun og få vasket håret er dette valget riktig.

190,-

Dette alternativer får du en vask og en kjapp tørk.

580,-

Her vasker og fhøner vi ditt hår slik du ønsker det, valgri rettetang eller krølltang.

685,-

Her vasker og ruller vi opp ditt hår, og utfriserer slik du ønsker det. dette er ikke en gallafrisyre eller brud, kun en god gammeldags opprulling og utfrisering.

390,-

Farging av bryn, vi har flere farger å velge blant.

390,-

Farging av vipper, vi har flere farger å velge blant.

590,-

Farging av vipper og bryn, vi har flere farger å velge blant.

Loading....